ingress

Dette er rapporter fra vårt opphold i Uganda

fredag 10. september 2010

ANKOMST KAMALA

Kom til Entebbe flyplass utenfor Kamala om kvelden etter ca 7 timers flytur. Det var varmt og tung luft. En av deltakerne fikk beskjed om at det sto igjen er koffert i Bryssel hvor vi mellomlandet. Den kom et par dager senere.
Vi ble mott pa flyplassen an 2 sjaforer med hver sin PRADO og viste sine kunster bl.a med hvordan man far sa mange som oss pluss masse baggasje fordelt pa to biler. ca. 4 mil inn til Kamala og Marie's Place for overnatting. Turen inn fikk vi ikke mye glede av da det var helt morkt, og veiene var slik vi ville kalt svart darlige. (denne PC'n har ikke de siste bokstavene i alfabetet)
Flott overnatting, fine rom med grei komfort. Nattelydene fra fugler og dyr er annerledes enn hos oss og svart markerte og skarpe.
Forste dag gikk med til kjop av nye mobiltelefoner da de fleste vare var stengt. Vi kjopte ogsa nye kort og fikk registrert hverandres nye numre.
Etter middag fikk vi prinsessebesok. Det ble fortalt at det i Uganda er 4 gamle kongedommer, riktignok uten sarlig inflytelse. En av disse var pa besok og onsket oss velkomne til Uganda og hadde et glodende innlegg om tro.
Dagen etter, sondag, var vi forst i pa kirkebesok hvoretter vi dro til Soroti. Veistandarden varierte meget, fra rimelig bra asfalt til MEGET darlig grusvei. Ett sted vi stoppet underveis matte vi sta a spise grunnet Ramadan ??? Man kunne sitte, men ikke bade sitte og spise.

2 kommentarer: